Uitnodiging 35 jarig bestaan van De Ruime Wind

Lieve (oud) vrijwilligers, (oud) deelnemers en vrienden van De Ruime Wind,

Misschien hadden jullie het zelf al in de gaten, maar Stichting De Ruime Wind bestaat dit jaar 35 jaar. Deze mijlpaal willen we uiteraard niet zomaar laten passeren.

Hierbij nodigen we je uit om ons 35 jarig bestaan te vieren. Dit zouden we graag met de mensen willen vieren die door de jaren heen mee zijn geweest met De Ruime Wind als deelnemer en/of leiding. We hebben een locatie afgehuurd in Hengelo, de stad waar het allemaal is begonnen! Op zaterdag 22 april 2017 ben je van 13:00 tot 18:00 welkom.

Natuurlijk is het leuk als er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn die ooit met De Ruime Wind mee zijn geweest. Dus ken of weet jij nog mensen, mensen waarmee je jaren geleden mee op kamp bent geweest of mensen waarmee je veel plezier hebt gehad met het leiden of organiseren van de kampen? Nodig ze uit!!
Want Stichting De Ruime Wind viert dit graag met iedereen!!!!

Tijdens de georganiseerde activiteiten en het nuttigen van een hapje en een drankje is er natuurlijk voldoende tijd om uitgebreid met oude vrienden bij te kletsen of herinneringen op te halen.

Mocht je nog foto’s of andere aandenken hebben aan je deelname met de Ruime Wind, dan ontvangen we deze graag! Of leuke anekdotes, grappige herinneringen, kamp liederen enz. Wij ontvangen graag dit materiaal, zodat we hiermee de locatie aan kunnen kleden en evt. een quiz kunnen maken en andere activiteiten voor kunnen bereiden.

Wanneer: 22 april 2017
Waar: Pruisische Veldweg 77, 7552 AB Hengelo
Tijd: 13:00 tot 18:00 uur
Kosten: Geen

Waarom: omdat we het 35 jarig bestaan met jullie willen vieren!!!

Geef je op via het mailadres feest@ruimewind.nl
Vermeld hierbij je naam (en eventueel de namen van de mensen waarmee je samen komt).

We kijken er naar uit, om er samen een mooi feest van te maken!!!

Groeten,
Het bestuur van Stichting De Ruime Wind.

PS: Uiteraard is er na het feest nog de mogelijkheid om op eigen gelegenheid samen Hengelo in te gaan.